Európa a polgárokért információs napok

2017.11.14. 14:22 Kategória: Aktív részvétel

A Tempus Közalapítvány újra információs napokat szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a program újdonságaira.

Időpont: 2017. november 22. és 2017. december 5.
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)

Az információs napok szervezésével igyekszünk segíteni azokat, akik az Európa a polgárokért programban szeretnének pályázatot benyújtani.

Mik a program újdonságai és megújult prioritásai? Mire kell figyelni a pályázat előkészítése során? Melyek az értékelés szempontjai? Hogyan lehet elkerülni a leggyakoribb hibákat?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a rendezvényeken. Szó lesz még az Európa a polgárokért programról, annak felépítéséről, prioritásairól, valamint már korábban megvalósított jó példákról. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvényen áttekintjük a pénzügyi és a pályázat beadásával kapcsolatos tudnivalókat, a pályázati feltételeket, valamint a bírálati szempontokat, ezzel is segítve a sikeres felkészülést.

A pályázati program célja, hogy segítse a polgárokat az Unió történelmének, működésének alaposabb megismerésében, az uniós szakpolitikák és döntéshozatali folyamatok megértésében, miközben aktív szerepvállalásra és demokratikus részvételre ösztönzi őket. A program emellett kiemelt figyelmet szentel az európai identitás, a tolerancia és egymás kölcsönös megértésének erősítésére is.

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részletes program az alábbi linkeken olvasható, a regisztráció szintén ugyanitt végezhető el:

2017. november 22-i rendezvény

2017. december 5-i rendezvényMegosztom

2017 NOVEMBER
Mondd el a véleményed a Tempus Közalapítvány honlapjáról!

A Tempus Közalapítvány idén is felmérést készít a weboldalát látogató felhasználók elégedettségéről.

Oktatás és képzés Európában

Az Európai Bizottság közzétette az Oktatási és Képzési Figyelő 2017. évi kiadását, melynek tanúsága szerint a tagállami oktatási rendszerek egyre befogadóbbak és hatékonyabbak.

Pályázat civil és nonprofit szervezeteknek innovatív fejlesztési projektjeik megvalósításához

Az Invitech Megoldások Zrt. (Invitech Solutions), mint az Invitel Zrt. vállalati üzletágának jogutóda, 2017- ben nyolcadik alkalommal, megújult formában hirdeti meg az InnoMax pályázatot – a Magyar Adományozói Fórum (MAF) közreműködésével.