Mondd el a véleményed a Tempus Közalapítvány honlapjáról!

2017.11.14. 11:17 Kategória: Aktív részvétel

A Tempus Közalapítvány idén is felmérést készít a weboldalát látogató felhasználók elégedettségéről.

A honlapjuk folyamatosan fejlesztés alatt áll, hogy minél könnyebben áttekinthető felületet biztosítsanak látogatóiknak. A leghasznosabb visszajelzés pedig az számukra, ha a honlap felhasználói mondják el, jó irányba haladnak-e! Segíts nekik, hogy a Te igényeidre szabhassák a tka.hu-t, töltsd ki a kérdőívüket!

Elégedettségi kérdőív kitöltése

A kérdőív önkéntes és anonim kitöltésével támogasd a Tempust abban, hogy tovább javítsák az információ szolgáltatás színvonalát. Szánj rájuk 5 percet és mondd el a véleményed!

Határidő: 2017. december 15.Megosztom

2017 NOVEMBER
Európa a polgárokért információs napok

A Tempus Közalapítvány újra információs napokat szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a program újdonságaira.

Oktatás és képzés Európában

Az Európai Bizottság közzétette az Oktatási és Képzési Figyelő 2017. évi kiadását, melynek tanúsága szerint a tagállami oktatási rendszerek egyre befogadóbbak és hatékonyabbak.

Pályázat civil és nonprofit szervezeteknek innovatív fejlesztési projektjeik megvalósításához

Az Invitech Megoldások Zrt. (Invitech Solutions), mint az Invitel Zrt. vállalati üzletágának jogutóda, 2017- ben nyolcadik alkalommal, megújult formában hirdeti meg az InnoMax pályázatot – a Magyar Adományozói Fórum (MAF) közreműködésével.