Mondd el a véleményed a Tempus Közalapítvány honlapjáról!

2017.11.14. 11:17 Kategória: Aktív részvétel

A Tempus Közalapítvány idén is felmérést készít a weboldalát látogató felhasználók elégedettségéről.

A honlapjuk folyamatosan fejlesztés alatt áll, hogy minél könnyebben áttekinthető felületet biztosítsanak látogatóiknak. A leghasznosabb visszajelzés pedig az számukra, ha a honlap felhasználói mondják el, jó irányba haladnak-e! Segíts nekik, hogy a Te igényeidre szabhassák a tka.hu-t, töltsd ki a kérdőívüket!

Elégedettségi kérdőív kitöltése

A kérdőív önkéntes és anonim kitöltésével támogasd a Tempust abban, hogy tovább javítsák az információ szolgáltatás színvonalát. Szánj rájuk 5 percet és mondd el a véleményed!

Határidő: 2017. december 15.Megosztom

2017 DECEMBER
Egyéves lett az Európai Szolidaritási Testület

December 7-én ünnepelte első születésnapját az Európai Szolidaritási Testület, mely az Európai Bizottság kezdeményezésére 2016-ban kezdte meg a működését. Az azóta eltelt egy évben összesen 42 745 fiatal jelentkezett a testületbe a tagállamokból. Közülük 2166-an már meg is kezdték a munkát 1434 szervezetnél.

Erasmus+ önkéntesség 2018-ban is!

2018 elején még változatlan formában lehet önkéntes tevékenységekre pályázni az Erasmus+ programban.

Legyen élmény az önkénteskedés!

Az Önkéntesek Nemzetközi Napján – december 5-én – az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) korábbi résztvevői bebizonyították, hogy külföldön önkénteskedni óriási élmény, hatékony tanulási folyamat és nagyszerű önismereti lehetőség.