Felhívás pályázati értékelő szakemberek részére

2017.11.08. 10:25 Kategória: Aktív részvétel

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre köznevelés, felsőoktatás, felnőtt tanulás, szakképzés, nyelvoktatás és/vagy ifjúsági területek valamelyikén dolgozó, tapasztalt szakemberek részére.

Milyen feladatokra keresnek szakértőket?

  • Pályázat értékelés:

​magyar vagy idegen nyelven benyújtott pályázati anyagok előre meghatározott szempontok szerinti objektív értékelése feszített menetrenddel. Jellemzően on-line értékelési felületen történő munkavégzést jelent. A pályázatot on-line módon kell olvasni. Szakismeretek mellett on-line elérhetőség és technikai készségek is szükségesek a feladat elvégzéséhez. Az Erasmus+ program esetében összetett angol nyelvű háttérdokumentáció megismerése is elvárás. A pályázatok értékelése előtt felkészítőn való részvétel előírás lehet!

  • Időközi / részbeszámoló értékelés: 

pályázók által benyújtott időközi tartalmi beszámoló szakmai értékelése. A pályázati program és a benyújtott pályázat anyagának ismerete a feladat részét képezi.

  • Záróbeszámoló értékelés:

a pályázók által benyújtott záróbeszámoló szakmai értékelése, jellemzően projektek esetében.

  • Preventív monitoring:

nyertes projektek indulása előtt alapos és átfogó átvilágítása a szakmai terveknek és menetrendnek. A pályázati program, a benyújtott pályázat részletes megismerése előfeltétel. A feladat lényege a szakmai kockázatok azonosítása és egyeztetése az irodával. Részletes és írásos szakmai vélemény alkotása és elkészítése feszített menetrenddel.

  • Monitoring látogatás:

személyes részvétel e feladattípus vállalása esetén kötelező. A látogatást megelőzően a pályázati program és a projekt részletes megismerése előfeltétel. Csak szakmai feladatot jelent, pénzügyi ellenőrzés, áttekintés nem része a megbízásnak.

A pályázati felhívás itt érhető el.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 21.Megosztom

2017 NOVEMBER
Mondd el a véleményed a Tempus Közalapítvány honlapjáról!

A Tempus Közalapítvány idén is felmérést készít a weboldalát látogató felhasználók elégedettségéről.

Európa a polgárokért információs napok

A Tempus Közalapítvány újra információs napokat szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a program újdonságaira.

Oktatás és képzés Európában

Az Európai Bizottság közzétette az Oktatási és Képzési Figyelő 2017. évi kiadását, melynek tanúsága szerint a tagállami oktatási rendszerek egyre befogadóbbak és hatékonyabbak.