Megjelent az Erasmus+ pályázati útmutató!

2017.11.14. 10:54 Kategória: Aktív részvétel

Szeretnél pályázni az Erasmus+ programban? Nem tudod, hogy melyik Erasmus+ pályázattípusban érdemes pályáznod? Van már nyertes Erasmus+ pályázatod, de más pályázattípus is érdekel? Az Erasmus+ pályázati útmutató minden kérdésedre választ ad!

Már elérhető az Erasmus+ Pályázati Útmutató 2018-as kiadása. Ez a pályázati útmutató azoknak készült, akik alapos ismereteket szeretnének szerezni az Erasmus+ programról. Az Európai Bizottság által gondozott kiadvány célja általános áttekintést adni a programról, ismertetni a pályázat típusokat, részletesen leírni a pályázati folyamatot és a kiválasztás során használt bírálati szempontokat. A mellékletek között hasznos útmutatókat és kiegészítő információkat találhatnak, többek között a kedvezményezettek terjesztési kötelezettségeiről. 

Az Erasmus+ Pályázati Útmutatót ITT érheti el. 

Ha az útmutató mellett szeretnél gyakorlati segítséget is kapni a pályázat megírásában, csatlakozzon Erasmus+ pályázatíró szemináriumokhoz és infónapokhoz. Országszerte több időpontban és helyszínen várják azokat a pedagógusokat, oktatási szakértőket, intézményvezetőket és nemzetközi koordinátorokat, akik pályázni szeretnének az Európai Unió idén 30 éves programjában.

További információk és regisztráció itt érhető el.Megosztom

2017 NOVEMBER
Mondd el a véleményed a Tempus Közalapítvány honlapjáról!

A Tempus Közalapítvány idén is felmérést készít a weboldalát látogató felhasználók elégedettségéről.

Európa a polgárokért információs napok

A Tempus Közalapítvány újra információs napokat szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a program újdonságaira.

Oktatás és képzés Európában

Az Európai Bizottság közzétette az Oktatási és Képzési Figyelő 2017. évi kiadását, melynek tanúsága szerint a tagállami oktatási rendszerek egyre befogadóbbak és hatékonyabbak.