Megjelent az Erasmus+ pályázati útmutató!

2017.11.14. 10:54 Kategória: Aktív részvétel

Szeretnél pályázni az Erasmus+ programban? Nem tudod, hogy melyik Erasmus+ pályázattípusban érdemes pályáznod? Van már nyertes Erasmus+ pályázatod, de más pályázattípus is érdekel? Az Erasmus+ pályázati útmutató minden kérdésedre választ ad!

Már elérhető az Erasmus+ Pályázati Útmutató 2018-as kiadása. Ez a pályázati útmutató azoknak készült, akik alapos ismereteket szeretnének szerezni az Erasmus+ programról. Az Európai Bizottság által gondozott kiadvány célja általános áttekintést adni a programról, ismertetni a pályázat típusokat, részletesen leírni a pályázati folyamatot és a kiválasztás során használt bírálati szempontokat. A mellékletek között hasznos útmutatókat és kiegészítő információkat találhatnak, többek között a kedvezményezettek terjesztési kötelezettségeiről. 

Az Erasmus+ Pályázati Útmutatót ITT érheti el. 

Ha az útmutató mellett szeretnél gyakorlati segítséget is kapni a pályázat megírásában, csatlakozzon Erasmus+ pályázatíró szemináriumokhoz és infónapokhoz. Országszerte több időpontban és helyszínen várják azokat a pedagógusokat, oktatási szakértőket, intézményvezetőket és nemzetközi koordinátorokat, akik pályázni szeretnének az Európai Unió idén 30 éves programjában.

További információk és regisztráció itt érhető el.Megosztom

2017 DECEMBER
Egyéves lett az Európai Szolidaritási Testület

December 7-én ünnepelte első születésnapját az Európai Szolidaritási Testület, mely az Európai Bizottság kezdeményezésére 2016-ban kezdte meg a működését. Az azóta eltelt egy évben összesen 42 745 fiatal jelentkezett a testületbe a tagállamokból. Közülük 2166-an már meg is kezdték a munkát 1434 szervezetnél.

Erasmus+ önkéntesség 2018-ban is!

2018 elején még változatlan formában lehet önkéntes tevékenységekre pályázni az Erasmus+ programban.

Legyen élmény az önkénteskedés!

Az Önkéntesek Nemzetközi Napján – december 5-én – az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) korábbi résztvevői bebizonyították, hogy külföldön önkénteskedni óriási élmény, hatékony tanulási folyamat és nagyszerű önismereti lehetőség.