Európai Online Állásbörzét szervez az EURES Magyarország

2017.10.17. 14:30 Kategória: Aktív részvétel

Az EURES (European Employment Services) hálózat egyik szolgáltatása olyan munkaerő-felvételt támogató toborzási események szervezése, melynek keretében a munkaadók és a munkavállalók határokon átívelő módon megtalálhatják egymást.

Időpont: 2017. november 22. (szerda) 10.00 – 16.00 óra

Az „Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörze éppen erre vállalkozik, mivel lehetőséget kínál az Európai Bizottság EURES European Job Days webes felületén keresztül egy napon át az álláspályázók és a szabad pozíciókat kínáló vállalatok találkozására. Az online esemény sokat segíthet a cégeknek abban is, hogy gyakorlattal, idegennyelv-tudással rendelkező munkavállalókat találjanak, valamint a korábbinál nagyobb körben, az európai munkaerőpiacon is megszólíthassanak potenciális jelölteket. Idén elsősorban az IT, a gyártás, gyógyszer- és vegyipar, a szolgáltatások, SSC-k (Shared Service Center – Szolgáltatóközpontok) és call centerek szabadon betölthető álláshelyeire esik a fókusz, azonban az ország minden részéből regisztrálhatnak kiállítóként vállalatok egyéb szektorokból is és ezzel közelebb vihetik a magyarországi állásajánlataikat az európai álláskeresőkhöz.

A részvételhez az álláskeresőknek és munkaadóknak csupán regisztrálniuk kell a www.europeanjobdays.eu weboldalon a „New Career In Hungary” eseményhez, majd feltölteni a szükséges adatokat. Az érdeklődők ez idő alatt nem csak közvetlenül jelentkezhetnek a pozíciókra szakmai önéletrajzukkal, hanem akár otthonról is kérdezhetnek a kiállító munkaadók képviselőitől magyar és angol nyelven, és részt vehetnek videós állásinterjúkon is. A webes technológiának köszönhetően így azok is bekapcsolódhatnak az állásbörzébe, akik a rendezvény ideje alatt éppen egy másik országban tartózkodnak, ám szeretnének tájékozódni a magyarországi munkaerőpiacról, álláslehetőségekről valamint élet- és munkakörülményekről.

A részvétel álláskeresőknek és munkaadóknak egyaránt díjmentes.

Bővebb információért látogass el az esemény oldalára.Megosztom

2017 NOVEMBER
Mondd el a véleményed a Tempus Közalapítvány honlapjáról!

A Tempus Közalapítvány idén is felmérést készít a weboldalát látogató felhasználók elégedettségéről.

Európa a polgárokért információs napok

A Tempus Közalapítvány újra információs napokat szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a program újdonságaira.

Oktatás és képzés Európában

Az Európai Bizottság közzétette az Oktatási és Képzési Figyelő 2017. évi kiadását, melynek tanúsága szerint a tagállami oktatási rendszerek egyre befogadóbbak és hatékonyabbak.