Csatlakozz a Time to Move pólókészítő versenyhez

2017.10.10. 16:23 Kategória: Aktív részvétel

A Time to Move kampány egy eseménysorozat, amit az Eurodesk hálózat tagjai valósítanak meg Európa szerte októberben, azzal a céllal, hogy minél több fiatal ismerje meg a mobilitási lehetőségeket.

Határidő: 2017. október 31.

A kampány során a fiatalok részt vehetnek egy versenyen, ahol a hivatalos 2018-as kampánypóló grafikai mintáját kell elkészíteniük.

Ha 13 és 30 év közötti fiatal vagy valamelyik partnerországból, akkor tervezz egy Time to Move témájú pólót, ami szerinted a leginkább képviseli a kampány célját. Nem kell mást tenned csak címet adni neki és megosztani velünk.

A grafika elkészítéséhez használhatsz képet, digitális illusztrátort vagy készítheted kézzel is. A játékban való részvételhez töltsd fel a képet a hivatalos oldalra.

A zsűri 3 nyertest választ és a közönség pedig egy különdíjast.

  • Első helyezett: Interrail jegy
  • Második helyezett: Eastpack kézipoggyász
  • Harmadik helyezett: 6 hónap Spotify Premium előfizetés
  • Közönségdíj: Fjällräven hátizsák

Bővebb információt itt találsz.       Megosztom

2017 OKTÓBER
Miért fontos Európa?

Mi az EU legégetőbb problémája? Hogyan lehetne megoldani? A Why Europe Matters kezdeményezés lehetőséget biztosít 16-25 éves fiataloknak, hogy véleményük, ötleteik eljussanak az EP döntéshozóig.

Légy az Európai Parlament Facebook oldalának kezelője egy napra!

Az Európai Parlament versenyt ír ki a Facebook oldaluk egy napig tartó kezelésé.

Pályázz egyszerűen!- Információs napot szervez az Európa Pont Tájékoztató Szolgálata

Az Európa Pont Tájékoztató Szolgálata információs napot szervez a Kreatív Európa – Kultúra alprogram és az Európa a polgárokért programokról civil szervezetek képviselői, önkormányzatok munkatársai, önkormányzatokat képviselő non-profit szervezetek munkatársai, oktatási, kulturális, kutatási (non-profit) szervezetek képviselői, és ifjúsági szervezetek képviselői számára. A tájékoztató napon részt vesznek a két pályázat magyarországi programkoordinátorai.