Őszi képzések civil szervezeteknek

2017.09.07. 09:37 Kategória: Nem formális tanulás

A Mozaik Zsidó Közösségi Hub érdekes és izgalmas workshopokkal várja egész ősszel a civil szervezetekkel kapcsolatban álló, érdeklődő személyeket.

A Mozaik Zsidó Közösségi Hub a JDC/MAZS Alapítvány kezdeményezése, nevéhez híven, egy sokszínű, nonprofit szakmai-közösségi tér, mely egyszerre biztosít infrastruktúrát és megosztott munkateret, konzultációs-, mentorálási, valamint képzési és tanulási lehetőséget zsidó közösségi szervezetek és kezdeményezések számára. 

A Mozaik Hub többfajta lehetőséget biztosít szervezetek, projektek, egyéni kezdeményezők számára hosszú távú közös munkára, szakmai és egyéb hozzájárulások formájában.

A Hub Up projektek egyszeri, egyéni vagy kiscsoportos kezdeményezések, melyek kibontakozásához és sikeréhez a Mozaik Hub által fenntartott infrastruktúra biztosításával, szakmai segítségnyújtással, valamint mikro-támogatások lehetőségével járulunk hozzá.

Idei képzések:

  • Szeptember 7: Stratégiai gondolkodás és tervezés civil szervezeteknek
  • Szeptember 26: Pénzügyi menedzsment civil szervezeteknek
  • Október 10: Kommunikáció civil szervezeteknek
  • Október 20: Kommunikáció és problémakezelés civil szervezeteknek
  • Október 26: Projektmenedzsment civil szervezteknek
  • November 9: Önkéntes menedzsment alapok
  • November 28: Civil szervezetek hatásmérése
  • December 1: SWOT-analízis, logikai modell, stakeholder térkép workshop
  • December 7: A forrásteremtés alapjai

A részletekért figyeljétek a Mozaik Zsidó Közösségi Hub oldalát.Megosztom

2017 NOVEMBER
Elindult az Euroscola-játék!

Az Euroscola-program keretében, az Európai Parlament támogatásával, évente körülbelül 300 magyar középiskolás diák látogathat el az Európai Parlamentbe, hogy az EP munkájával megismerkedjen és egy napra az EP-képviselők bőrébe bújhasson, miközben nyelvtudását is gyakorolja.

Erasmus+ pályázatíró rendezvény

A Tempus Közalapítvány őszi rendezvényein a 2018-as mobilitási és stratégiai partnerségi pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóiknak.

Újra lehet jelentkezni EU tanórára!

Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája a 2017-2018-as tanévben is folytatja 2011 szeptemberében indított ingyenes, interaktív ismeretterjesztő foglalkozásait, az "EU-órákat". A foglalkozások általános - és középiskolás csoportok számára indulnak, a programok helyszíne a Millenáris parkban található Európa Pont, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges.