Szeminárium az ifjúság részvételéről az eGovernance témában

2017.08.30. 15:35 Kategória: Aktív részvétel

Az Európai Tanács Ifjúsági Osztálya várja az érdeklődők jelentkezését a három napos szemináriumra.

Időpont: 2017. Október 24-26.
Helyszín: Strasbourg

A szeminárium célja feltárni, hogy a fiatalok részvétele hogyan formálja az internetet, és emellett biztosítani, hogy ne jöjjenek létre új kirekesztési módok, illetve hogy új javaslatokat tegyenek az Európai Tanács Ifjúsági részlege számára annak érdekében, hogy támogassák a fiatalokat és egyesületeiket, hogy jelentőségteljesen részt tudjanak venni az internetes kormányzás folyamatában.

A három napos program teret biztosít a résztvevők számára, hogy tanuljanak, megosszák eddigi tapasztalataikat és újakra is szert tegyenek arról, hogy hogyan kell a kihívásokat és lehetőségeket azonosítani, illetve hogyan lehet közös megközelítésre és tevékenységekre törekedni. Ennélfogva a program részét képzi majd számos plenáris előadás és workshop.

Határidő: 2017. szeptember 6. 13:00 CETMegosztom

2017 OKTÓBER
Csatlakozz a Time to Move pólókészítő versenyhez

A Time to Move kampány egy eseménysorozat, amit az Eurodesk hálózat tagjai valósítanak meg Európa szerte októberben, azzal a céllal, hogy minél több fiatal ismerje meg a mobilitási lehetőségeket.

Miért fontos Európa?

Mi az EU legégetőbb problémája? Hogyan lehetne megoldani? A Why Europe Matters kezdeményezés lehetőséget biztosít 16-25 éves fiataloknak, hogy véleményük, ötleteik eljussanak az EP döntéshozóig.

Légy az Európai Parlament Facebook oldalának kezelője egy napra!

Az Európai Parlament versenyt ír ki a Facebook oldaluk egy napig tartó kezelésé.