Helyben hogyan? A települési ifjúsági munka gyakorlati kiindulópontjai

2017.07.25. 15:41 Kategória: Nem formális tanulás

2017. június 9-én bemutatásra került a Helyben hogyan? A települési ifjúsági munka gyakorlati kiindulópontjai című könyv, amelyet a RÉszreVétel projekt keretén belül készítettek el. A könyv szerkesztője: Gulyás Barnabás, irói: Déri András és Gulyás Barnabás.

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság egyik nagyszabású projektje keretében különböző tevékenységek valósultak meg. A strukturált párbeszéd módszerének alkalmazását már évek óta népszerűsítik, próbálják felhívni a döntéshozók és a fiatalok figyelmét egyaránt a közöttük levő kapcsolat megteremtésének és fenntartásának a fontosságára.

A RÉszreVétel projektben folyamatosan keresték azokat a lehetőségeket, amelyekkel fenntarthatóbb eredményt hozhatnak létre és gyakorlati segítséget kaphatnak azok a települési önkormányzatok, települési ifjúsági szervezetek akik szeretnék helyben elindítani/újraindítani a települési ifjúsági munkát. Szakmai összefogással így elkészült egy olyan kiadvány, amely ehhez nyújt segítséget. A Helyben hogyan? A települési ifjúsági munka gyakorlati kiindulópontjai egy olyan kiadvány, amelynek célcsoportja elsősorban a települési önkormányzatok és intézmények. Négy fejezeten át mutatja be a települési ifjúsági munka megszervezéséhez szükséges lépéseket és teendőket. 

A kiadvány nyomtatott formában megrendelhető a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaságtól, a gyiot@gyiot.hu e-mail címen. A kiadvány ára 1200 Ft (plusz postaköltség). Szakemberek számára a kiadvány letölthető változatát kérésre elküldik, ezt e-mailben lehet jelezni.Megosztom

2017 SZEPTEMBER
Így is lehet- nemformális tanulás a felsőoktatásban

Egy napos ingyenes műhelymunkát szervezünk a nemformális tanulás felsőoktatási szektorban való alkalmazásáról.

LE(t's)GO!

A képzés a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg, az Eurodesk régiós koordinátor szervezeteinek bevonásával.

Őszi  képzések civil szervezeteknek

A Mozaik Zsidó Közösségi Hub érdekes és izgalmas workshopokkal várja egész ősszel a civil szervezetekkel kapcsolatban álló, érdeklődő személyeket.