Bevonás.Tájékoztatás.Megerősítés.

2017.09.12. 11:27 Kategória: Nem formális tanulás

Elkészült egy korábbi, az Eurodesk, a European Youth Information and Counselling Agency (ERYICA), és a European Youth Card Association (EYCA) által közösen kidolgozott kiadvány (Állásfoglalás) gyakorlatorientált része, melyben nemzetközi jó példák kerülnek bemutatásra.

A jelenlegi kiadványban szereplő bevált gyakorlatok négy különböző kategóriába sorolhatók: tanulás és foglalkoztatás, mobilitás és integráció, digitális eszközök és személyes konzultáció, tanácsadás.

A kiadványban találhattok jól bevált eszközöket, esettanulmányokat, valamint olyan szolgáltatások bemutatását, melyeknek az a célja, hogy ösztönözzék az ifjúságot és az információs dolgozókat az innovációra és az egymástól való tanulásra.

A kiadvány itt érhető el.Megosztom

2017 OKTÓBER
Csatlakozz a Time to Move pólókészítő versenyhez

A Time to Move kampány egy eseménysorozat, amit az Eurodesk hálózat tagjai valósítanak meg Európa szerte októberben, azzal a céllal, hogy minél több fiatal ismerje meg a mobilitási lehetőségeket.

Újra lehet jelentkezni EU tanórára!

Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája a 2017-2018-as tanévben is folytatja 2011 szeptemberében indított ingyenes, interaktív ismeretterjesztő foglalkozásait, az "EU-órákat". A foglalkozások általános - és középiskolás csoportok számára indulnak, a programok helyszíne a Millenáris parkban található Európa Pont, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

7 tipp, hogyan szerezz plusz támogatást a projektedhez

Az Erasmus+ projektek támogatása átalány alapú – előfordul, hogy ez az összeg csak hozzájárulás a projekthez és nem fedezi a teljes megvalósítást. Vagy a projekt lezárása után új ötletetek támad? Ne ess kétségbe, hanem keress alternatív támogatást!