„Egy kattintás, ami összeköt” fotópályázat

2017.07.13. 14:59 Kategória: Aktív részvétel

A fotópályázat célja az EGT és Norvég Alapokból megvalósított fejlesztés, létrehozott vagy megújított építmény, épület, megvalósított együttműködés, beszerzett tárgy, értékes változás vagy jelenség bemutatása.

Határidő: 2017. augusztus 31.

A Miniszterelnökség táblázatban gyűjtötte össze az EGT és Norvég Alapok 2004-2009 projektjeinek listáját és helyszíneit, az aktuális időszakról pedig a www.norvegalap.hu weboldal Projektek menüpontjaiban tájékozódhatnak a pályázók. A részvétel feltételei és technikai részletei a pályázat közleményében és a pályázati szabályzatban olvashatóak.

Értékes nyereményben részesül az értékelő bizottság által kiválasztott első három helyezett:

  1. helyezett: Fjordok közt a skandináv félszigeten: oslói utazás (utazás és szállás 2 fő részére 2 éjszakára)
  2. helyezett: Pihentető hétvége a Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor szállodájában (félpanzióval, 2 fő részére 2 éjszakára)
  3. helyezett: Értékes fagyasztószekrény norvég füstölt lazac ízelítővel

A pályamunkákat a norvegalap@me.gov.hu elektronikus levélcímre várják.Megosztom

2017 JÚLIUS
Eurodesk Hálózati Díjátadó 2017

Az Eurodesk hálózat 2017-ben is kiosztotta az Eurodesk Díjat, melyre a partnerektől várták a már megvalósított projektek nevezését.

Tegyél Te is a GYŰLÖLETBESZÉD ellen!

Jelentkezz és vegyél részt a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület és a Szubjektív Értékek Alapítvány "Szelíd szavakkal a gyűlölet ellen" projektjének regionális képzésén.

Pályázati felhívás a European UNESCO Youth meeting-en való részvételre

Az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága és a Nemzeti Ifjúsági Tanács résztvevőt keres a 2017. október 12-13. között megrendezése kerülő European UNESCO Youth meeting-re, Ljubljanába.