Eurodesk Hálózati Díjátadó 2017

2017.07.12. 11:26 Kategória: Aktív részvétel

Az Eurodesk hálózat 2017-ben is kiosztotta az Eurodesk Díjat, melyre a partnerektől várták a már megvalósított projektek nevezését.

Az Eurodesk hálózat éves díja 2011 óta szolgál elismerésül az Eurodesk helyi partnerszervezetei által végzett munka számára. Az Eurodesk helyi multiplikátorai Európa-szerte azért tevékenykednek, hogy a fiatalok minél jobban ki tudják aknázni a számukra nyitva álló nemzetközi mobilitási lehetőségeket. Mindennapos szolgáltatásaik keretében és egyedi programjaik során sokszínű, izgalmas eszközök, módszerek alkalmazása révén ismertetik meg a fiatalokkal a támogatási programokat és vonják be őket nemzetközi ifjúsági projektekbe.

A magyarországi multiplikátorok tevékenységei közül a következő kategóriában kerül díjazásra projekt:

Az egyesület két képviselője 2017. június 14-én vette át a díjat, a Brüsszelben megrendezésre kerülő díjátadó ünnepélyen.

Nézd meg a nyertes projekteket és a szervezetek képviselőivel készült interjúkat.

A képek itt tekinthetők meg.

Még egyszer gratulálunk minden szervezetnek!Megosztom

2017 JÚLIUS
Tegyél Te is a GYŰLÖLETBESZÉD ellen!

Jelentkezz és vegyél részt a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület és a Szubjektív Értékek Alapítvány "Szelíd szavakkal a gyűlölet ellen" projektjének regionális képzésén.

Pályázati felhívás a European UNESCO Youth meeting-en való részvételre

Az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága és a Nemzeti Ifjúsági Tanács résztvevőt keres a 2017. október 12-13. között megrendezése kerülő European UNESCO Youth meeting-re, Ljubljanába.

Kedvezmény Erasmus programban résztvevő diákoknak

Az Erasmus Hallgatói Hálózat (ESN) és a Ryanair megállapodást kötött fiataloknak szóló kedvezményekről.