Blog verseny: Európa az én régiómban – Történetmesélés és EU-s projektek

2017.05.10. 11:15 Kategória: Aktív részvétel

Csatlakozz a blog író versenyhez és nyerj egy utat a brüsszeli újságírói képzésre.

Határidő: 2017. június 27.

Idén olyan posztokat, írásokat kerülnek előtérbe, amelyekben az EU-s projekt támogatások által következett be pozitív hatás vagy változás. Az Európai Unió több ezer programot támogat Európa szerte minden évben és ezeket folyamatosan figyeli. Ezek a monitorozások azonban sokkal inkább a programokra, eseményekre, eredményekre és a bevont szervezetekre fókuszál, mintsem a résztvevőkre.

Ezért a Bizottság azt gondolta, hogy most máshogy csinálná. A versenyre várják azokat a posztokat, amelyek a történetmesélés eszközeivel készültek.

Csatlakozz a versenyhez!

Bővebb információ itt.Megosztom

2017 MÁJUS
Café+ Vállaljunk közösséget!

Műhely a szolidaritásról az Európai Uniós projektekben. Az interaktív műhelynapon az Erasmus+ és az Európa a polgárokért programban megvalósuló, a szolidaritás témájához kapcsolódó projektek kihívásairól és jó gyakorlatairól gondolkodunk közösen.

Eurodesk Díj 2017

Az Eurodesk hálózat 2017-ben is meghirdette az Eurodesk Díjat, melyre a partnerektől várták a már megvalósított projektek nevezését.

ERASMUS+ 30 KONFERENCIA

A Tempus Közalapítvány nagyszabású szakmai konferenciát szervez az Erasmus+ program 30 éves születésnapja alkalmából, amelyen visszatekintünk az elmúlt harminc év tapasztalataira, sikereire, és megfogalmazzuk a program jelen- és jövőbeli kihívásait.