Multikulti az Open Doors Hungary-val

2017.05.09. 11:07 Kategória: Aktív részvétel

Társadalmi integráció a vizuális kommunikáció, az építészet és a design eszközeivel.

Helyszín: 1050 Budapest, Vitkovics Mihály u. 7.

Az Open Doors Hungary névre keresztelt civil szervezet azzal a céllal jött létre, hogy a Károlyi István Gyermekközpontban élő menekült és menedékkérő fiatalok számára olyan komplex programokat hozzanak létre, melyek során az aktív cselekvés, kreativitás, illetve interkulturális foglalkozások és közösségek mentén kitágulhat a jövőképük.

A társadalmi integráció témája és az ezzel kapcsolatos felmerülő kérdések folyamatosan jelen vannak a hétköznapi élet során. Az egyesület számos programot szervez, amely jó gyakorlatokkal szolgál a folyamat elősegítéséhez és a téma megfelelő feldolgozásához. A rendezvények nyitottak minden érdeklődő számára és a színes lehetőségek között mindenki találhat a maga számára kedveset.

További eseményekért látogasd meg az egyesület Facebook oldalát.Megosztom

2017 MÁJUS
Café+ Vállaljunk közösséget!

Műhely a szolidaritásról az Európai Uniós projektekben. Az interaktív műhelynapon az Erasmus+ és az Európa a polgárokért programban megvalósuló, a szolidaritás témájához kapcsolódó projektek kihívásairól és jó gyakorlatairól gondolkodunk közösen.

Eurodesk Díj 2017

Az Eurodesk hálózat 2017-ben is meghirdette az Eurodesk Díjat, melyre a partnerektől várták a már megvalósított projektek nevezését.

ERASMUS+ 30 KONFERENCIA

A Tempus Közalapítvány nagyszabású szakmai konferenciát szervez az Erasmus+ program 30 éves születésnapja alkalmából, amelyen visszatekintünk az elmúlt harminc év tapasztalataira, sikereire, és megfogalmazzuk a program jelen- és jövőbeli kihívásait.