Európai Bizottság felmérése

2017.04.25. 09:51 Kategória: Aktív részvétel

Az Ideiglenes Együttműködési Keret (ICF) és a Közösségi Támogatási Keretterv (GfK) által az Európai Bizottság Oktatási, Ifjúsági, Sport és Kulturális Bizottság Főigazgatósága megbízásából szervezett Erasmus+ program és a megelőző programok felmérésében való részvételi felhívás.

Határidő: 2017. április 30.

Az értékelés részeként, megkérdezzük a munkatársak véleményét a nemzetközi mobilitás és az együttműködési programok hatásairól. Minden munkatárs véleményére kíváncsiak vagyunk, még azokéra is, akik nem vettek még részt nemzetközi mobilitási vagy együttműködési programokban. Minden egyes csoport különböző típusú kérdéseket kap a felmérés kitöltése során.

A meglátása rendkívül fontos az értékelés szempontjából, az eredményeket a jövőbeli Erasmus+ program fejlesztésére használjuk.

Az online kérdőív kitöltése legfeljebb 15 percet vesz igénybe.

A kérdőív és további információ itt található.Megosztom

2017 ÁPRILIS
Eurodesk Díj 2017

Az Eurodesk hálózat 2017-ben is meghirdette az Eurodesk Díjat, melyre a partnerektől várták a már megvalósított projektek nevezését.

Részvétel az Eurodesk felmérésében

Oszd meg velünk mobilitási tapasztalataidat, és segíts, hogy fejlesszük az Eurodesk információs szolgáltatásait!

Erasmus+ 30 Szabadegyetem

Világutazó blogger, díjnyertes cukrász, ifjúsági olimpiai bajnok és televíziós műsorvezető – mi a közös bennük? Kiderül május 5-én!