ERASMUS+ 30 KONFERENCIA

2017.04.18. 11:47 Kategória: Aktív részvétel

A Tempus Közalapítvány nagyszabású szakmai konferenciát szervez az Erasmus+ program 30 éves születésnapja alkalmából, amelyen visszatekintünk az elmúlt harminc év tapasztalataira, sikereire, és megfogalmazzuk a program jelen- és jövőbeli kihívásait.

Időpont: 2017.05.30. kedd
Helyszín: Danubius Hotel Helia, 1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.

Az interaktív rendezvényre az Erasmus+ összes szektora, azaz a felsőoktatás, közoktatás, szakképzés, felnőtt tanulás, ifjúsági terület szereplőit várjuk. Célunk, hogy személyes történeteken keresztül is érzékeltessük az Erasmus+  hatásait, miközben bemutatjuk a programban rejlő potenciált: hogyan járulnak hozzá a projektek eredményei az oktatás-képzés és az ifjúsági terület minőségének fejlesztéséhez.

A rendezvény programja hamarosan elérhető lesz ezen az oldalon.

A rendezvényen 400 fő részvételére számítunk. A szakmai konferencián való részvétel díjtalan, de a programra kizárólag az előre regisztrált és visszaigazolt résztvevőket tudjuk fogadni.

A konferenciára már előregisztrálhat, amennyiben szeretne értesítést kapni a regisztráció megnyitásáról, kérjük adja meg adatait az alábbi űrlapon.

A rendezvény az Európai Bizottság, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósul meg.Megosztom

2017 ÁPRILIS
Eurodesk Díj 2017

Az Eurodesk hálózat 2017-ben is meghirdette az Eurodesk Díjat, melyre a partnerektől várták a már megvalósított projektek nevezését.

Részvétel az Eurodesk felmérésében

Oszd meg velünk mobilitási tapasztalataidat, és segíts, hogy fejlesszük az Eurodesk információs szolgáltatásait!

Erasmus+ 30 Szabadegyetem

Világutazó blogger, díjnyertes cukrász, ifjúsági olimpiai bajnok és televíziós műsorvezető – mi a közös bennük? Kiderül május 5-én!