Részvétel az Eurodesk felmérésében

2017.04.28. 09:38 Kategória: Aktív részvétel

Oszd meg velünk mobilitási tapasztalataidat, és segíts, hogy fejlesszük az Eurodesk információs szolgáltatásait!

Mint az európai ifjúsági információk egyik fő közvetítője, az Eurodesk nézetei szerint az ifjúsági mobilitás nagyban hozzájárul, hogy kiszélesítse a fiatalok horizontját, fejlessze a foglalkoztathatóságot, ösztönözze a kreativitást és a tanulást, emellett fejlessze a kompetenciákat, amelyek pozitív hatással vannak az emberek közötti együttműködésre interkulturális környezetben. A helyes információ elérése, a megfelelő pillanatban kulcsfontosságú tényező az európai mobilitási programok tekintetében.

Neked van már tapasztalatod mobilitási programban? Mi ösztönzött a részvételre? Hol hallottál a lehetőségről? Milyen információra lenne még szükséged?

Töltsd ki a kérdőívet, és segíts, hogy fejlődhessünk!

Az angol nyelvű kérdőív itt elérhető:
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EurodeskSurvey2017
Az oldalon lehetőség van a nyelvválasztásra (jobbra fent), és a magyar űrlap kitöltésére.
 

Határidő: 2017. május 30.Megosztom

2017 MÁJUS
Café+ Vállaljunk közösséget!

Műhely a szolidaritásról az Európai Uniós projektekben. Az interaktív műhelynapon az Erasmus+ és az Európa a polgárokért programban megvalósuló, a szolidaritás témájához kapcsolódó projektek kihívásairól és jó gyakorlatairól gondolkodunk közösen.

Eurodesk Díj 2017

Az Eurodesk hálózat 2017-ben is meghirdette az Eurodesk Díjat, melyre a partnerektől várták a már megvalósított projektek nevezését.

ERASMUS+ 30 KONFERENCIA

A Tempus Közalapítvány nagyszabású szakmai konferenciát szervez az Erasmus+ program 30 éves születésnapja alkalmából, amelyen visszatekintünk az elmúlt harminc év tapasztalataira, sikereire, és megfogalmazzuk a program jelen- és jövőbeli kihívásait.