Felhívás programok megvalósítására az Európai Ifjúsági Héten

2017.03.07. 14:38 Kategória: Aktív részvétel

A Tempus Közalapítvány ajánlattételi felhívást tesz közzé helyi programok megvalósítására az Európai Ifjúsági Héten.

Idén május 1. és 7. között kerül megrendezésre az Európai Bizottság népszerű kezdeményezése, az Európai Ifjúsági Hét. Egész Európában, így Magyarországon is számos ifjúsági program valósul meg ezen a héten.

Az ajánlatok beküldésének határideje: 2017. március 27. hétfő dél

A Tempus Közalapítvány Ajánattételi felhívást tesz közzé az Európai Ifjúsági Héthez, és annak 2017-es témáihoz – szolidaritás, a fiatalok társadalmi elköteleződése, és az Erasmus30 évforduló - kapcsolódó, régiós/helyi ifjúsági programok megvalósítására az Európai Ifjúsági Héten.

Felhívás

Az 1. sz. melléklet - Ajánlattételi űrlap itt érhető el.Megosztom

2017 MÁRCIUS
Norvég Alap ösztöndíj – szakmai látogatás pályázat

Megjelent a Szakmai látogatás című pályázati felhívás, melynek során a résztvevők kapcsolatot építhetnek, illetve meglévő kapcsolatot ápolhatnak a donor országok releváns intézményeivel, a pályázati felhívásban meghatározott célok elérése érdekében.

FELHÍVÁS ÚJSÁGÍRÓKNAK

Az Eurodesk Magyarország, mint az Európai Ifjúsági Portál magyar szekciójának tartalomfelelőse, bővíti fiatal újságírókból álló csapatát.

Enter! Képzés hátrányos helyzetű fiatalok segítésére

Képzés ifjúsági munkások részére, hogy sikeresen fellépjenek a diszkrimináció, a kiközösítés és az erőszak ellen, a helyi hatóságok együttműködésével.