Megjelent a „Euroguidance Pályatanácsadói Díj 2016” kiadvány

2017.02.16. 20:14 Kategória: Aktív részvétel

A kiadvány a pályaorientáció és pályaválasztási tanácsadás területéről mutat be magyarországi jó gyakorlatokat.

A Euroguidance Magyarország Központ 2016-ban első alkalommal hirdette meg a Euroguidance Pályatanácsadói Díjat azzal a céllal, hogy magyarországi pályatanácsadási jó gyakorlatokat gyűjtsön össze és fórumot biztosítson a pályatanácsadás során használt jó példák és eszközök népszerűsítésére.

A pályázati kiírásra összesen 30 pályázat érkezett, a beküldők között a Magyarországon pályaválasztással, pályaorientációs feladatokkal foglalkozó szervezetek vagy intézmények szinte mindegyike képviseltette magát. A frissen megjelent kiadvány a pályázati kiírásra beérkezett pályázatokból mutat be számos jó példát, és letölthető a Euroguidance Magyarország weboldaláról.Megosztom

2017 FEBRUÁR
Van beleszólásod! - egy interaktív nap a parlamentben

A „Van beleszólásod!” Parlamenti Ifjúsági Nap 2017. március 31-én kerül megrendezésre, immár hatodik alkalommal, a Tempus Közalapítvány, az Országgyűlés Hivatala Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, valamint az Európai Parlament magyarországi Tájékoztatási Irodája közös szervezésében.

CAFÉ+ Jogodban áll kimozdulni!

Milyen eszközökkel és módszerekkel támogatható a fiatalok nemzetközi mobilitása?

Nyilvános konzultáció Európai Szolidaritási Testületről

Az Európai Szolidaritási Testületet azzal a céllal hozta létre az EU, hogy a fiataloknak lehetőséget teremtsen arra, hogy saját hazájukban, más országokban a közösség érdekeit szolgáló önkéntes vagy szakmai projektmunkákban vegyenek részt.