Megjelent a „Euroguidance Pályatanácsadói Díj 2016” kiadvány

2017.02.16. 20:14 Kategória: Aktív részvétel

A kiadvány a pályaorientáció és pályaválasztási tanácsadás területéről mutat be magyarországi jó gyakorlatokat.

A Euroguidance Magyarország Központ 2016-ban első alkalommal hirdette meg a Euroguidance Pályatanácsadói Díjat azzal a céllal, hogy magyarországi pályatanácsadási jó gyakorlatokat gyűjtsön össze és fórumot biztosítson a pályatanácsadás során használt jó példák és eszközök népszerűsítésére.

A pályázati kiírásra összesen 30 pályázat érkezett, a beküldők között a Magyarországon pályaválasztással, pályaorientációs feladatokkal foglalkozó szervezetek vagy intézmények szinte mindegyike képviseltette magát. A frissen megjelent kiadvány a pályázati kiírásra beérkezett pályázatokból mutat be számos jó példát, és letölthető a Euroguidance Magyarország weboldaláról.Megosztom

2017 MÁRCIUS
Norvég Alap ösztöndíj – szakmai látogatás pályázat

Megjelent a Szakmai látogatás című pályázati felhívás, melynek során a résztvevők kapcsolatot építhetnek, illetve meglévő kapcsolatot ápolhatnak a donor országok releváns intézményeivel, a pályázati felhívásban meghatározott célok elérése érdekében.

FELHÍVÁS ÚJSÁGÍRÓKNAK

Az Eurodesk Magyarország, mint az Európai Ifjúsági Portál magyar szekciójának tartalomfelelőse, bővíti fiatal újságírókból álló csapatát.

Enter! Képzés hátrányos helyzetű fiatalok segítésére

Képzés ifjúsági munkások részére, hogy sikeresen fellépjenek a diszkrimináció, a kiközösítés és az erőszak ellen, a helyi hatóságok együttműködésével.