Norvég Alap ösztöndíj – szakmai látogatás pályázat

2017.04.14. 13:08 Kategória: Ifjúsági mobilitás

Megjelent a Szakmai látogatás című pályázati felhívás, melynek során a résztvevők kapcsolatot építhetnek, illetve meglévő kapcsolatot ápolhatnak a donor országok releváns intézményeivel, a pályázati felhívásban meghatározott célok elérése érdekében.

Az Ösztöndíj program teljes időtartama alatt 52 562 euró használható fel ebben a pályázati akcióban. (Amennyiben további források válnak elérhetővé – pl. átcsoportosítás egyéb pályázati akciók keretéből, úgy ez az összeg változhat.) A program forrásait az EGT Finanszírozási Mechanizmus, és Magyarország központi költségvetése biztosítja.

A Szakmai látogatások pályázati akció folyamatosan pályázható a pályázati keret kimerüléséig, a pályázatok technikai benyújtási határidői 2016 - 2017-ben az alábbiak szerint alakulnak:

  • 2016. szeptember 29.
  • 2016. december 1.
  • 2017. február 2.
  • 2017. április 20.
  • 2017. július 24.

A felhívásokat magyar és angol nyelven a mellékletekkel együtt a Norvég Alap oldalon elérhetőek.

A pályázatot – regisztrációt követően – magyar vagy angol nyelven lehet benyújtani az Aktuális pályázati kiírások menüponton belül a megfelelő felhívásra kattintva.

További tájékoztatást a pályázattal kapcsolatban az Ösztöndíj program Program Operátora, a Tempus Közalapítvány nyújt az egtalaposztondij@tpf.hu e-mail címen.

 Megosztom

2017 ÁPRILIS
Eurodesk Díj 2017

Az Eurodesk hálózat 2017-ben is meghirdette az Eurodesk Díjat, melyre a partnerektől várták a már megvalósított projektek nevezését.

Részvétel az Eurodesk felmérésében

Oszd meg velünk mobilitási tapasztalataidat, és segíts, hogy fejlesszük az Eurodesk információs szolgáltatásait!

Erasmus+ 30 Szabadegyetem

Világutazó blogger, díjnyertes cukrász, ifjúsági olimpiai bajnok és televíziós műsorvezető – mi a közös bennük? Kiderül május 5-én!