Norvég Alap ösztöndíj – szakmai látogatás pályázat

2017.04.14. 13:08 Kategória: Ifjúsági mobilitás

Megjelent a Szakmai látogatás című pályázati felhívás, melynek során a résztvevők kapcsolatot építhetnek, illetve meglévő kapcsolatot ápolhatnak a donor országok releváns intézményeivel, a pályázati felhívásban meghatározott célok elérése érdekében.

Az Ösztöndíj program teljes időtartama alatt 52 562 euró használható fel ebben a pályázati akcióban. (Amennyiben további források válnak elérhetővé – pl. átcsoportosítás egyéb pályázati akciók keretéből, úgy ez az összeg változhat.) A program forrásait az EGT Finanszírozási Mechanizmus, és Magyarország központi költségvetése biztosítja.

A Szakmai látogatások pályázati akció folyamatosan pályázható a pályázati keret kimerüléséig, a pályázatok technikai benyújtási határidői 2016 - 2017-ben az alábbiak szerint alakulnak:

  • 2016. szeptember 29.
  • 2016. december 1.
  • 2017. február 2.
  • 2017. április 20.
  • 2017. július 24.

A felhívásokat magyar és angol nyelven a mellékletekkel együtt a Norvég Alap oldalon elérhetőek.

A pályázatot – regisztrációt követően – magyar vagy angol nyelven lehet benyújtani az Aktuális pályázati kiírások menüponton belül a megfelelő felhívásra kattintva.

További tájékoztatást a pályázattal kapcsolatban az Ösztöndíj program Program Operátora, a Tempus Közalapítvány nyújt az egtalaposztondij@tpf.hu e-mail címen.

 Megosztom

2017 JÚNIUS
Eurodesk Hálózati Díjátadó 2017

Az Eurodesk hálózat 2017-ben is kiosztotta az Eurodesk Díjat, melyre a partnerektől várták a már megvalósított projektek nevezését.

Részvétel az Eurodesk felmérésében

Oszd meg velünk mobilitási tapasztalataidat, és segíts, hogy fejlesszük az Eurodesk információs szolgáltatásait!

Milyen mobilitás való neked?

Kalandvágyó, örökmozgó, kihívást kereső vagy? Tudd meg most!