Hírek - 2. oldal

Erasmus Alumni tanácsadói lehetőség

Életed egyik legjobb időszaka volt a külföldön töltött szemeszter? Segíts másoknak: mesélj a tapasztalataidról, legyél te is Alumni tanácsadó!

Fél éves az Európai Szolidaritási Testület

2016. december 7-én meglapított Európai Szolidaritási Testület fél éves működése után újabb bővítésekre készül.

Szakmai látogatási pályázat az EGT Alap 2009-2014 Ösztöndíj program keretében

Idén is lehet pályázni az EGT Alap Ösztöndíj program Szakmai látogatások pályázatának keretein belül.

A PÁLYÁZATI PAVILON legújabb száma elérhető online

Fókuszban az Erasmus+ program 30. születésnapja. Továbbá: a mobilitásról pályázói szemmel, a digitális pedagógus, az ideális mentor, emelkedő ösztöndíjak.

9. Ifjúsági verseny: „Külföldön jártam… Ki vagyok én akkor?

Idén, kilencedik alkalommal is megrendezésre kerül a „Europeans involved“ Erasmus+ által „Külföldön jártam...Ki vagyok én akkor?“ című projektje. Milyen voltál akkor, amikor hazatértél? Milyen vagy most?

Módszer-Tár: az innovatív ifjúsági módszerek vására

A hosszú évek óta megrendezésre kerülő nemzetközi TOOL FAIR projekt az ifjúsági szektor éves nemzetközi módszervására.

NATURE@work fotópályázat

Az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) fotópályázatot hirdet NATURE@work címmel, amelynek keretében a résztvevők megörökíthetik, miért hasznos számukra a természet.

Klímaváltozás elleni küzdelem pályázat

Megjelent az EGT és Norvég Alap 2009-2014 keretében a Kétoldalú Kapcsolatok Nemzeti Alapjára vonatkozó a Klímaváltozás elleni küzdelem bilaterális kapcsolatok erősítését támogató pályázat.

Európai Ifjúsági Díj 2017

Az Európai Ifjúsági Díj (EYA) idén is kiválasztja és támogatja a legjobb innovációs ötletekkel előálló diákokat, társadalmi vállalkozásokat, start-upokat, tervezőket, producereket, alkalmazás fejlesztőket, újságírókat és írókat, akik digitális projektek megvalósításában vesznek részt és ezáltal hozzájárulnak az Európai Tanács által kitűzött célok eléréséhez, az Európa 2020 és az Egyesült Nemzetek Szövetsége Fenntartható Fejlődés program keretein belül.

Norvég Alap ösztöndíj – szakmai látogatás pályázat

Megjelent a Szakmai látogatás című pályázati felhívás, melynek során a résztvevők kapcsolatot építhetnek, illetve meglévő kapcsolatot ápolhatnak a donor országok releváns intézményeivel, a pályázati felhívásban meghatározott célok elérése érdekében.

EVS 1x1

Látványos infografikában foglalta össze az Európai Bizottság az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) tudnivalóit, mind a fiatalok, mind a résztvevő szervezetek számára.