Hírek - 1. oldal

Idén ősszel folytatódik a DiscoverEU program, melynek keretében  vonattal járhatod be Európát!

Nyáron nagy sikerrel, és hatalmas túljelentkezéssel startolt el idén először az Európai Bizottság programja, melyben a tizennyolc évesek egy Interrail vonatjeggyel járhatták be a kontinenst.

Eurodesk Felmérés 2018

Vettél már részt külföldi mobilitásban és szívesen elmondanád milyen volt? És ha azt mondjuk, hogy még nyerhetsz is vele?

Újra megtelik tartalommal a Time to Move magyar nyelvű honlapja

Ezért épp itt az ideje, hogy felfrissítsük miről is van szó!

Elstartolt az Európai Szolidaritási testület magyar nyelvű oldala

A Time to Move magyar nyelvű oldalával együtt, elstartolt az European Solidarity Corps, azaz az Európai Szolidaritási Testület magyar nyelvű felülete.

Tudod, hogy miket rejt az új címen elérhető Európai Ifjúsági Portál?

Az Európai Ifjúsági Portál évek óta sokkal több tartalmat rejt, mint egyszerű jelentkezési felületeket a DiscoverEU-ra, vagy az Európai Szolidaritási Testületre. Bemutatjuk, hogy pontosan miket találhatsz a portálon!

Önkénteskedj a TCP Forum-on!

A Tudatos Ifjúságért Alapítvány és a Tempus Közalapítvány ÖNKÉNTESEKET KERES a Towards Collaborative Practice 2018 – Forum on the environmental dimension of social entrepreneurship – nemzetközi program lebonyolításához.

Szavazzunk együtt Európa Jövöjéről!

A 2019-ben esedékes Európai Parlamenti választás kijelöli a következő évek európai politikáját. Csatlakozz a „Szavazni fogok” kampányhoz és hívjuk fel együtt a figyelmet a szavazás fontosságára.

Learning by Leaving 2018: Konferencia a mobilitási hálózatok közötti együttműködés megerősítéséről

A német Euroguidance, Eurodesk, Europass és EURES központok közös konferenciát szerveznek Learning by Leaving 2018 címmel, melyre az egész EU-ból várják a résztvevőket. Az európai mobilitási hálózatok találkozójának 2018. november 19-21 között Köln ad otthon.

Merre tovább? – Hallgasd meg az EYE2018 résztvevőinek beszédeit!

A tavasszal Strasbourgban megrendezett Európai Ifjúsági Találkozó kapcsán a fiatalok számos olyan témát megbeszéltek, és ötletet körvonalaztak, melyek az európai ifjúság jövőjét érintik.

Európai Emberi Jogok Vitafóruma vetélkedő

A hetedik alkalommal megrendezésre kerülő rangos eseményre 2019. április 15-18. között kerül sor, és egyedülálló lehetőséget kínál joghallgatóknak a tapasztalatszerzésre.

A Google Europe ösztöndíjakat kínál hátrányos helyzetű diákoknak

A lehetőségre főleg számítástechnikával foglalkozó, hátrányos helyzetű fiatalok pályázatát várják mostantól 2018. december 06.-ig.

Eurodesk Közösségi Média Kézikönyv: Tippek és trükkök az online ifjúsági munkához

Nehézen igazodsz el a fiatalok villámgyorsan változó közösségi média szokásai között? Ez a te napod, hiszen megérkezett az Eurodesk Közösségi Média kézikönyve.