Nem formális tanulás

Az oldal feltöltés alatt.

Az oldal jelenleg feltöltés alatt áll.

Nem formális tanulás - 1. oldal

Médiakonferencia a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat minden évben nemzetközi médiakonferenciát szervez.

NIT Szabadegyetem

A Nemzeti Ifjúsági Tanács idén is sok szeretettel várja az érdeklődőket a Szabadegyetemre!

ERASMUS+ Start infónap és az EVS jövője

Minden, amit a E+ Ifjúság pályázati lehetőségeiről, az Európai Önkéntes Szolgálatról és az Európai Szolidaritási Testületről tudni érdemes.

E+ Vitamin Képzéssorozat

A Tempus Közalapítvány pályázatíró képzéssorozatot szervez az Erasmus+ program ifjúsági területén, középpontban a sikeres projekttervezéshez és megvalósításhoz szükséges hasznos ismeretekkel, gyakorlatokkal.

NO HATE SPEECH MOZGALOM - Fiatalok az online gyűlöletbeszéd ellen

Az interneten megjelenő gyűlöletbeszéd visszaszorítását, a fiatalok emberi jogokkal kapcsolatos érzékenyítését és aktív állampolgári részvételük ösztönzését tűzte ki célul az Európa Tanács kezdeményezésével megvalósuló nemzetközi ifjúsági kampány.

Helyben hogyan? A települési ifjúsági munka gyakorlati kiindulópontjai

2017. június 9-én bemutatásra került a Helyben hogyan? A települési ifjúsági munka gyakorlati kiindulópontjai című könyv, amelyet a RÉszreVétel projekt keretén belül készítettek el. A könyv szerkesztője: Gulyás Barnabás, irói: Déri András és Gulyás Barnabás.

Bevonás.Tájékoztatás.Megerősítés.

Elkészült egy korábbi, az Eurodesk, a European Youth Information and Counselling Agency (ERYICA), és a European Youth Card Association (EYCA) által közösen kidolgozott kiadvány (Állásfoglalás) gyakorlatorientált része, melyben nemzetközi jó példák kerülnek bemutatásra.

Az Ifjúsági munka minőségbiztosítási rendszerek és keretek az Európai Unióban kiadvány elkészült!

Az Európai Bizottság által elkészült az új útmutató az ifjúsági munka minőségi fejlesztésére. Az IMPROVING YOUTH WORK Your guide to quality development kiadvány már olvasható. Az útmutató kiemelt témái között szerepel a fiatalok foglalkoztatása, a munkanélküliség, oktatás, szegregáció és sok egyéb téma, ami releváns és aktuális az ifjúsági munka terén.

Módszer-Tár: az innovatív ifjúsági módszerek vására

A hosszú évek óta megrendezésre kerülő nemzetközi TOOL FAIR projekt az ifjúsági szektor éves nemzetközi módszervására.