Aktív részvétel

Az oldal feltöltés alatt.

Az oldal jelenleg feltöltés alatt áll.

Aktív részvétel - 1. oldal

Játékosan az emberi jogokért konferencia

Konferenciát szervez a Tudatos Ifjúságért Alapítvány és az EJHA az emberi jogi neveléssel és a gamifikációval kapcsolatban.

Sikerrel zárult az Európai Ifjúsági Hét

2019. április 29. és május 5. között rendezték meg az Európai Ifjúsági Hetet, melyhez az európai országok nagy része, köztük Magyarország is csatlakozott. A programok közül 61 idehaza valósult meg, amelyben jelentős szerepet vállalt a Tempus Közalapítvány és az Eurodesk partnerei.

Magyarok Európáért Díjat kapott a Tempus Közalapítvány

Nagy örömmel tudatjuk, hogy idén a Tempus Közalapítvány lett az egyik díjazottja az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Miniszterelnökség közös alapítású „Magyarok Európáért” Díjának.

Idén április 30-ra esik a YO! Fest

A nagy népszerűségnek örvendő Yo! Fest-nek idén Brüsszel ad otthont.

Nyert az EgyüttHató Egyesület a 2019-es Eurodesk Awards-on

A 2011 óta megrendezésre kerülő Eurodesk Awards „Solidarity Actions” kategóriájának győztese lett az EgyüttHató Egyesület.

Az ESN Hungary is csatlakozik a 2019-es európai parlamenti választás népszerűsítéséhez

A magyar állampolgárok idén negyedik alkalommal, május 26-án szavazhatnak az Európai Parlament által kiírt választáson. A választás népszerűsítéséhez az ESN Hungary is csatlakozott, programját május 4-én a fővárosban tartja meg.

Hamarosan ismét Európai Ifjúsági Hét!

33 településen várjuk érdekes programokkal a fiatalokat április végétől "A demokrácia és én" témakörben.

Az Európa Tanács online oktatási portált indított

A honlap az Európa Tanács alappilléreinek témáiban tartalmaz hasznos segédanyagokat.

Idén tavasszal is országos találkozót tartott az Eurodesk hálózat

Az Eurodesk hálózat az idei első országos találkozóját Budapesten tartotta meg, ahol a hálózat partnerei és új szervezetek is képviselték magukat. A kétnapos eseményen a jelenlévők előadásokat hallgattak meg, és workshopokon vettek részt. Továbbá bevezetésre került az új intranet, a GSuite, melynek használatával az Eurodesk hálózat magyar és nemzetközi partnerei is hatékonyabban tudnak majd együtt dolgozni.

Jön az ENTER! Ifjúsági Hét, az Európai Tanács programja

Az ENTER! Ifjúsági Hét összehozza a fiatalokat és a velük foglalkozó szakembereket annak érdekében, hogy együtt tekintsék át az ENTER! Ajánlás kivitelezésének folyamatát, valamint hogy azt a résztvevő tagállamok és partnerek hogyan vitték véghez.

Szerbia is csatlakozott az Eurodesk hálózathoz

A Tavaszi Hálózati Találkozón az Eurodesk Hálózat egy újabb országot köszönthetett tagjai között, méghozzá Szerbiát, amely így a 36. tagállama lett a Hálózatnak.

Az Európai Parlament „Citizens” applikációja

A mobilos alkalmazás az Európai Unió eredményeit szándékozik bemutatni a felhasználók számára.