Hírek - 1. oldal

Iratkozz fel az Ugródeszkára, és ugorj külföldre a mi segítségünkkel!

A GDPR május 25-i hatályba lépése óta elfelejtetted magad hitelesíteni az oldalunkon? Esetleg nem is hallottál még az Ugródeszkáról? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj a legjobb és legfrissebb lehetőségekről!

Az Európai Bizottság 1,26 milliárd eurós támogatást javasol az Európai Szolidaritási Testületnek

Az Európai Bizottságban dolgoznak a kezdeményezés utolsó részleteinek tisztázásán, nemsokára elindulhat az Európai Szolidaritási Testület program.

Discover EU – Minden, amit a nagy hajrában tudnod érdemes

Elindult a végső visszaszámlálás a DiscoverEU elstartolásához. Ha még nem hallottál róla, ez az a kezdeményezés, mellyel a 18. életévüket betöltött fiatalok idén nyáron akár 30 napon át, vonaton utazhatják be Európát. A programban való részvételre 2018. június 12-én indul a regisztráció. Ennek apropójából összeszedtük nektek a legfontosabb dolgokat, amiket érdemes tudnotok ezzel a remek lehetőséggel kapcsolatban.

Szeretnéd felfedezni Európát idén nyáron?

Épp 18 éves vagy, és szeretnéd beutazni Európát? Akkor bizonyára érdekelni fog a 2018 júniusában induló új európai uniós kezdeményezés, melynek keretében az Európai Bizottság kiválaszt a jelentkezők közül maximum 15 ezer lelkes fiatalt, aki európai utazási igazolvánnyal bejárhatja Európát.

Youth4Regions 2018 Média Program

Az újságírás a szakterületed, elmúltál már tizennyolc, de még nem vagy harminc éves? Hát akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni a Youth4Regions 2018 Média Program kezdeményezésre.

Lezajlott az Európai Ifjúsági Találkozó – A nemzetközi Eurodesk két eseménnyel képviselte magát.

Csaknem 8000 fiatal gyűlt össze a franciaországi Strasbourgban június első két napján az Európai Parlament által szervezett harmadik Európai Ifjúsági Találkozón

EU az Én Régiómban blog pályázat

Mindig arról álmodtál, hogy részt vehess egy három hetes kommunikációs tréningen az EU jóvoltából? Most mindez megvalósulhat, ha elmúltál már tizennyolc éves, és csatlakozol az EU az Én Régiómban blog versenyhez.

Szavazz a kedvenc nyitott emlékhelyedre!

A #DiscoverEU vagy éppen a nyári vakáció lázas tervezgetése közben vagy és még mindig felírnál pár látványosságot a listádra? Böngészd át az alábbi felsorolást és válassz úti célt!

Az Eurodesk Awards 2018 nyertesei átvették díjaikat az Európai Parlament ünnepségén

Idén is sor került a legrangosabb Eurodesk rendezvényre, melynek az Európai Parlament adott helyet.

Tanulj ingyen a Mesterséges Intelligenciáról!

Mindig is érdekelt, hogy gondolkoznak a gépek, milyen algoritmusok alapján működnek a programok vagy éppen miért nem ütközik a falnak az automata robotporszívód? Itt az idő, hogy megismerkedj a Mesterséges Intelligenciával, méghozzá ingyenesen.

Konzultáció Európa jövöjéről – Alakítsd te is az EU irányvonalát!

Május 9.-én, az Európa Napon a Európai Bizottság egy nyílt online konzultációt indított, melyben minden európai polgár elmondhatja, hogy milyen irányt vegyen a jövőben az Európai Unió.

Pályázz és vegyél részt „A Jövő az Örökségünk” találkozón

Kulturális területen dolgozol pályakezdőként, esetleg diákként érdeklődsz a kulturális örökségek iránt? Szeretnél ötleteket cserélni és közös projekteken dolgozni hasonlóan eltökélt fiatalokkal? Csatlakozz hozzánk, és vegyél részt a „Jövő az Örökségünk” találkozón!