Hírek - 1. oldal

Csatlakozz a Time to Move pólókészítő versenyhez

A Time to Move kampány egy eseménysorozat, amit az Eurodesk hálózat tagjai valósítanak meg Európa szerte októberben, azzal a céllal, hogy minél több fiatal ismerje meg a mobilitási lehetőségeket.

Miért fontos Európa?

Mi az EU legégetőbb problémája? Hogyan lehetne megoldani? A Why Europe Matters kezdeményezés lehetőséget biztosít 16-25 éves fiataloknak, hogy véleményük, ötleteik eljussanak az EP döntéshozóig.

Újra lehet jelentkezni EU tanórára!

Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája a 2017-2018-as tanévben is folytatja 2011 szeptemberében indított ingyenes, interaktív ismeretterjesztő foglalkozásait, az "EU-órákat". A foglalkozások általános - és középiskolás csoportok számára indulnak, a programok helyszíne a Millenáris parkban található Európa Pont, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

7 tipp, hogyan szerezz plusz támogatást a projektedhez

Az Erasmus+ projektek támogatása átalány alapú – előfordul, hogy ez az összeg csak hozzájárulás a projekthez és nem fedezi a teljes megvalósítást. Vagy a projekt lezárása után új ötletetek támad? Ne ess kétségbe, hanem keress alternatív támogatást!

MOOCyouth: Erasmus+ Ifjúság részleteiben online kurzus

Negyedik alkalommal indul a MOOCyouth Erasmus+ támogatási lehetőségek témában.

Fedezd fel velünk Európát online!

Kövesd az elő közvetítéseket, amiben hallgatók és önkéntesek osztják meg külföldi tapasztalataikat.

Légy az Európai Parlament Facebook oldalának kezelője egy napra!

Az Európai Parlament versenyt ír ki a Facebook oldaluk egy napig tartó kezelésé.

Pályázz egyszerűen!- Információs napot szervez az Európa Pont Tájékoztató Szolgálata

Az Európa Pont Tájékoztató Szolgálata információs napot szervez a Kreatív Európa – Kultúra alprogram és az Európa a polgárokért programokról civil szervezetek képviselői, önkormányzatok munkatársai, önkormányzatokat képviselő non-profit szervezetek munkatársai, oktatási, kulturális, kutatási (non-profit) szervezetek képviselői, és ifjúsági szervezetek képviselői számára. A tájékoztató napon részt vesznek a két pályázat magyarországi programkoordinátorai.

Európai Online Állásbörzét szervez az EURES Magyarország

Az EURES (European Employment Services) hálózat egyik szolgáltatása olyan munkaerő-felvételt támogató toborzási események szervezése, melynek keretében a munkaadók és a munkavállalók határokon átívelő módon megtalálhatják egymást.

Ne maradj le az European Youth Event 2018-ról!

2018 júniusában rendezik meg ismét az összeurópai találkozót, ahol a fiatalok Európa jövőjébe is beleszólhatnak.

Erasmus+ Generation Online Meeting Point

Egy nyitott tér, ahol a 9 millió Erasmus+ résztvevő oszthatja meg gondolatait, véleményét az Erasmus 2020 programmal kapcsolatban. A fejlesztés célja, hogy többeknek legyen lehetősége a jövőben részt venni a programokban.

Pályázat non-profit szervezetek működésének támogatására

A meghirdetett pályázati program célja a közhasznú szervezetek fenntartható, hatékony és átlátható működésének támogatása.