Hírek - 1. oldal

Eurodesk Díj 2017

Az Eurodesk hálózat 2017-ben is meghirdette az Eurodesk Díjat, melyre a partnerektől várták a már megvalósított projektek nevezését.

Részvétel az Eurodesk felmérésében

Oszd meg velünk mobilitási tapasztalataidat, és segíts, hogy fejlesszük az Eurodesk információs szolgáltatásait!

Erasmus+ 30 Szabadegyetem

Világutazó blogger, díjnyertes cukrász, ifjúsági olimpiai bajnok és televíziós műsorvezető – mi a közös bennük? Kiderül május 5-én!

Budapest Youth#Challenge Diversity

16 és 25 év közötti fiatal vagy? Van egy ötleted, amivel nagyot robbantanál? Szereted a kihívásokat és szeretsz új emberekkel megismerkedni? Hiszed, hogy a sokszínűség, az elfogadás és az esélyegyenlőség jobbá teheti a világot? Akkor a Budapest Youth#Challenge csapatában a helyed!

Európa Ifjúsági Polgára díj

A mobilitás és a kisebbségi téma került a középpontba a 2017-es év Európa Ifjúsági Polgára díjátadóján, amelyre 2017. április 24-én került sor.

Önkéntes lehetőség Európán kívül

Önkéntes lehetőség Európán kívül, a nagyvilágban

Pályázati eredmények

Elérhető honlapunkon a 2017. február 2-ai határidővel benyújtott pályázatokkal kapcsolatos döntés.

No Hate Filmklub

A No Hate Speech Mozgalom kampánybizottsága szeretettel meghív minden érdeklődőt a “No Hate Filmklub 2017” évi programjaira.

Klímaváltozás elleni küzdelem pályázat

Megjelent az EGT és Norvég Alap 2009-2014 keretében a Kétoldalú Kapcsolatok Nemzeti Alapjára vonatkozó a Klímaváltozás elleni küzdelem bilaterális kapcsolatok erősítését támogató pályázat.

Európai Ifjúsági Díj 2017

Az Európai Ifjúsági Díj (EYA) idén is kiválasztja és támogatja a legjobb innovációs ötletekkel előálló diákokat, társadalmi vállalkozásokat, start-upokat, tervezőket, producereket, alkalmazás fejlesztőket, újságírókat és írókat, akik digitális projektek megvalósításában vesznek részt és ezáltal hozzájárulnak az Európai Tanács által kitűzött célok eléréséhez, az Európa 2020 és az Egyesült Nemzetek Szövetsége Fenntartható Fejlődés program keretein belül.

Nemzetközi Esszé Verseny Fiataloknak

A Goi Peace Foundation idén is meghirdeti a fiataloknak szóló nemzetközi esszéversenyét, melynek célja, hogy felhívja az ifjúság figyelmét a tudatos energiahasználatra, illetve a kreativitás és az újító ötletek fontosságára, amelyek hozzájáruljanak a béke és a fenntartható fejlődés terjesztéshez.