Hírek - 1. oldal

Szeretnéd felfedezni Európát idén nyáron?

Épp 18 éves vagy, és szeretnéd beutazni Európát? Akkor bizonyára érdekelni fog a 2018 júniusában induló új európai uniós kezdeményezés, melynek keretében az Európai Bizottság kiválaszt a jelentkezők közül maximum 15 ezer lelkes fiatalt, aki európai utazási igazolvánnyal bejárhatja Európát.

Ismered már az Eurodesk Database lehetőségeit?

Ha nem, akkor olvasd el rövid kalauzunkat, hogy a jövőben minden érdekes lehetőség, felhívás, pályázat eljusson hozzád.

Eurodesk Awards 2018 – Bejelentették a Győzteseket!

Az Eurodesk Díjat (Eurodesk Awards) 2011-ben hozták létre abból a célból, hogy Európa szerte összegyűjtsék az Eurodesk hálózat multiplikátorok inspiráló, újító ötleteit, és európai szinten közzé tegyék azokat, mint követendő jó példákat.

Lezajlott az Eurodesk Multiplikátorok tavaszi Országos Találkozója

Az Eurodesk hálózat tagjai a márciusi hosszú hétvége előtt három napos találkozón vettek részt a Budapesti Európai Ifjúsági Központban.

Európa Fiatal Újságírói egyesüljetek! – M100 Ifjúsági Média Workshop Potsdamban

Kellj útra és ütköztesd véleményedet újságíró kollégákkal szerte a kontinensről.

Konzultáció Európa jövöjéről – Alakítsd te is az EU irányvonalát!

Május 9.-én, az Európa Napon a Európai Bizottság egy nyílt online konzultációt indított, melyben minden európai polgár elmondhatja, hogy milyen irányt vegyen a jövőben az Európai Unió.

Komponálj zeneművet a Fiatal Közönség 2018 Zenei Díjra

Szabadidődben zeneműveket komponálsz melyek társadalmi témákra rezonálnak? Itt az ideje hogy hallasd a hangod!

Utazz céllal! - Értékteremtő önkéntesség a világ körül

Utazásra sarkalló vizuális ingerekben manapság nincs hiány, nem is csoda, ha neked is beindul a fantáziád, és akár azonnal el is indulnál.

Pályázz és vegyél részt „A Jövő az Örökségünk” találkozón

Kulturális területen dolgozol pályakezdőként, esetleg diákként érdeklődsz a kulturális örökségek iránt? Szeretnél ötleteket cserélni és közös projekteken dolgozni hasonlóan eltökélt fiatalokkal? Csatlakozz hozzánk, és vegyél részt a „Jövő az Örökségünk” találkozón!

CEDEFOP-Az Európai Szakképzésfejlesztési Központ várja a fényképeidet!

Tavasz van, és ilyenkor hemzsegnek a fotóversenyek. Most a CEDEFOP is beállt a sorba és elindította a saját kihívását, melyet értékes nyereményekkel jutalmaznak.

Légy részese a „My Social City” európai fotópályázatnak.

Amatőr vagy profi szinten kattintgatod a fényképezőgépet és már elmúltál tizennyolc? Nyerj egy szuper fotó szettet és egy utat Brüsszelbe.

Szállj versenybe a Kereskedelmi Világszervezet Esszé díjáért!

Fiatal közgazdász vagy folyamatban lévő vagy befejezett PhD képesítéssel? Ne habozz, hanem jelentkezz a WTO esszéíró pályázatára és tedd zsebre az 5000 Svájci frank értékű fődíjat!