Rólunk

Bármilyen kérdésed van, kezdd velünk.

Az Eurodesk egy olyan, az Európai Bizottság támogatásával működő európai ifjúsági információ-szolgáltató hálózat és együttműködési keret, melynek az Európai Unió tagállamaiban, valamint Norvégiában, Izlandon, Liechtensteinben és Törökországban több mint 1200 regionális és helyi partnere van. Az ezekben az irodákban dolgozó szakemberek fiataloknak és a velük foglalkozóknak nyújtanak telefonos, e-mailes és személyes információ-szolgáltatást az európai oktatási, képzési és kulturális kérdésekről.

A magyarországi Eurodesk-hálózatot a Tempus Közalapítványon belül működő Eurodesk Magyarország koordinálja. Az országos koordinátorok fejlesztő munkát végeznek az ifjúsági infomáció-szolgáltatás területén, nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt.

Az Eurodesk partnerszervezetei  olyan civil szervezetek, amelyek célközönsége elsősorban a fiatalok, és számukra kínálnak különböző, többek között tájékoztató, információs és tanácsadó, fejlesztő és felvilágosító szolgáltatásokat. A 37 helyi Eurodesk  partnerirodában  jól felkészült munkatársaink segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást, hiszen ezek a szervezetek széles spektrumú támogató rendszert működtetnek annak érdekében, hogy a személyre szabott segítség révén a fiatalok kimerítően kihasználhassák a rendelkezésükre álló forrásokat, lehetőségeket, legyenek azok képzési programok, mobilitási projektek, tanulmányutak vagy ösztöndíjak.

Szolgáltatások

Munkatársaink

Karvalits Ivett

Karvalits Ivett

2011 nyara óta vagyok az Eurodesk országos koordinátora. A hálózat működtetéséhez kapcsolódó projektmenedzsmenten túl a PR és kommunikációs tevékenységek, és a hálózathoz kapcsolódó szervezetfejlesztés tartoznak a feladataim közé, de emellett tájékozató előadásokat, foglalkozásokat is tartok.

ivett.karvalits@eurodesk.eu

Üzenetküldés
Kurdi Mónika

Kurdi Mónika

2014 decembere óta vagyok az Eurodesk országos koordinátora. Feladataim közé tartozik a magyar Eurodesk hálózathoz kapcsolódó projektmenedzsment, szervezetfejlesztés, és az Európai Ifjúsági Portál koordinációs feladatainak ellátása. Ezen kívül szívesen tartok tájékoztató előadásokat is.

monika.kurdi@eurodesk.eu

Üzenetküldés
Bátori Anikó

Bátori Anikó

2017 március óta segítem a hálózat munkáját kommunikációs gyakornokként. Elsősorban a hálózat külső kommunikációs felületeit (honlap, Facebook, hírlevél) kezelem és szerkesztem, emellett az Európai Ifjúsági Portálról érkező kérdéseket válaszolom meg.

aniko.batori@eurodesk.eu

Üzenetküldés